Akdeniz Yelken Yarışlarına ‘İskenderun İhtisas’ Damgası

0
176

Adana’da yapılan ve toplam 101 sporcunun katıldığı yelken yarışlarında İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübünüm sporcuları 13 başarılı trbet dereceye imza atarak adlarından söz ettirdiler…
13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Adana’da yapılan Akdeniz Bölge Kupası 3. Ayak Yelken Yarışları sona erdi. Laser Radial, Laser 4.7,Optimist sınıflarında 3 kategoride toplam 101 sporcu yarışlara katıldı. İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü de yarışlara antrenör Gökhan Durka eşliğinde 15 sporcu ile katılarak başarılı derecelere imza attı.
Yarışma sonrası bir değerlendirme yapan antrenör Gökhan Durkal; “Başarılarımız tesadüf değildir. Başarı çok çalışmamızdan ve sporcularımızın bu sporu severek yapmalarından kaynaklanmaktadır. Takım ruhuyla çalışıp ‘birimiz hepimiz, hepimiz birimiz’ mantığıyla hareket ediyoruz. Tüm sporcularımızın birbirine desteği, dayanışması ve kaynaşması üst düzeydedir. Elde ettiğimiz başarılarla yetinmeyeceğiz. Önümüzdeki yarışmalarda da İskenderun’un ve Yelken kulübümüzün adına elde edeceğimiz yeni derecelerle duyurma azim ve kararlığındayız. Tüm sporcu kardeşlerimi, yarışma konsantre ve becerileri için kutluyor ve bir hayli yetenekli sporcularımızla çalışmaktan ötürü mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Son yarışmadalar da elde ettiğimiz başarıya bir yandan sevinirken, diğer yandan da önümüze bakıyor ve daha iyi dereceleri önümüzdeki yarışlarda nasıl elde edebilirizin hesaplarını yapıyoruz” diye konuştu.
İskenderun Yelken Kulübü Genel Kaptanı Meriç Özkaya ise; “Akdeniz Bölge Kupasından başarıyla döndüğümüz için mutluyuz. Yelken kulübü olarak her daim başarılı olmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yelken sporunda İskenderun adını duydukça onurumuz artıyor, sporcularımıza ve antrenörümüze teşekkür ederim” dedi.
Öte yandan yarışlarda elde edilen dereceler şöyle açıklandı; Optimist Genel Klasman; Samet ATAOĞLU 2ci, Mehmet Ali DEMİR 4cü, Optimist Junior; Samet ATAOĞLU 2ci, Mehmet Ali DEMİR 3cü, Optimist Kızlar; Ezgim MISTIKOĞLU 1ci, Ecem MISTIKOĞLU 3cü, Laser 4.7 Genel Klasman; Caner ARACI 2ci, Laser 4.7 Kızlar; Selen Sevgi ALTINSÖZ 2ci, Seren GÜNDÜZ 3cü, Laser 4.7 Junior; Seren GÜNDÜZ 3cü, Laser Radial Genel Klasman; Abdülkadir MÖREL 1ci, Cemal ARACI 2ci, Laser Radial Gençler; Cemal ARACI 1ci.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here