“Ak Parti’yi Bu Seçimde Avantajlı Görüyorum”

0
105

bülent özer2Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, İskenderun Belediyesi İçin Aday Adaylığını Açıkladı…

İskenderun Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyuran Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, bu seçimi kimsenin çantada keklik olarak görmemesi gerektiğini söyledi. Çıkacak adayın seçimlerde etkili bir rol oynayacağının da altını çizen Aday Adayı Özer; “Ak Parti’yi bu seçimde avantajlı görüyorum. Yüzde 99.99 seçimi alacaktır” derken, doğru aday ile seçime gidilir ise bunun olabileceğini belirtti.

Petek Cafe’de dün bir basın toplantısı düzenleyen İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Özer; “Bir görev yaptığım Sarıseki belediye başkanlığımda beldenin hak ettiğinin en iyisini yapma gayreti içerisinde çalışmalarımı yaptım. Hatay’ın Büyükşehir belediyesi olması ile Sarıseki 1998 öncesinde olduğu gibi İskenderun’a bağlandı. İskenderun’un sınırı genişledi, nüfusu da çoğaldı. Önümüzdeki yerel seçimde yeni seçmenle seçime gidiyor.

Bende belediye başkanlık görevini en iyi şekilde yapacağıma inandığım için 26 Ekim Cumartesi günü Ak Parti İlçe binası önünde İskenderun’a aday adaylığımı açıklayacağım. Bu kutlu yürüyüşümün başında herkesi bekliyorum. Ben İskenderun sevdalısıyım! Burayı da çok iyi tanıyorum. En iyi şekilde hizmet vereceğimin de sözünü veriyorum. İskenderun halkının isteği ve beklentileri doğrultusunda hizmetler üreteceğim. Sivil toplum örgütlerinin mutlaka görüşleri ve taleplerini göz önünde bulunduracağım. Belediyecilik kolay değil, bunun okulu da yok. Sarıseki’de ilk üç senem görme ve öğrenme olarak geçti. Son iki yılı da öğrendiklerimi motif motif dokumak oldu. Kısaca belediye ikinci üniversitem oldu” dedi.

bülent özer3

Basının sorularını da yanıtlayan A. Adayı Özer; “İskenderun’un alt yapı sorunu Mart ayına kadar biter. Fakat İskenderun’da sosyal belediyecilik anlayışı eksikliği var. Bunu ortadan kaldırmak için geliyorum” dedi. Bu seçimde başarının çantada keklik olmadığının da altını çizen Özer, “Ama benim tahminim iki kutuplu bir yarış olacaktır. Adayın vizyonu ve misyonu bu yarışta çok önemlidir. Diğer siyasi partilerin adayı da önemli ama partimi bu seçimde avantajlı görüyorum. Yüzde 99.99 seçimi alacaktır. Ama doğru aday ile seçime gider ise.

İskenderun’a en iyi hizmeti verecek bir adayın partimizden çıkması benim temennimdir. Gönlümden partimizin kazanması geçiyor. Bu düşünce de bende adaylık yarışındayım. Belediyecilik risk işidir ben bu riski aldım. Adaylıkta iddialı olduğumu düşünüyorum” derken, kesin adayların 15 Kasım’dan itibaren tek-tek açıklanacağının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here