Ak Partililerden Kaymakam Ziyareti

0
89

akp-kaymakam1Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve samimi bir sohbet havasında devam eden ziyarette Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bölgemizde ve ilçemizde kamu hizmetinin kaliteli ve eksiksiz olarak sağlanması konusunda önemli çalışmalar yapıldığını ifade ederek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da kısa bir bilgi aktarımında bulundu.

İskenderun’un ticaret, sanayi, ekonomi, eğitim, sağlık, kültür ve turizm alanlarında gelişme potansiyelinin oldukça yüksek güzide bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit, bütün bu değerlerin ötesinde bu bölgedeki en güzel unsurun; farklı inanç, gelenek ve ırk mensubu insanların huzur, barış ve kardeşlik duyguları içerisinde, hoşgörü, saygı ve sevgi ortamında yaşamlarını sürdürmesi olduğunu dile getirdi.

akp-kaymakam2

Kaymakam Özyiğit, İskenderun’un ekonomik ve sosyal alanda daha ileriye taşınması için hep birlikte gayret sarf edilmesi gerektiği söyledi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Özyiğit, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here