Ak Partili Vekiller Partililerle Bayramlaştı

0
86

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe teşkilatı Ramazan Bayramı’nın birinci günü parti binasında bayramlaşma programı düzenledi.

Düzenlenen bayramlaşma törenine TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayasar, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Kadın Kolları ve Gençlik kolları üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programında kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan İlçe Başkanı Ayhan Bodur, tüm teşkilat üyelerinin Ramazan Bayramını kutlayarak, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Programa katılan Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise bayramların, halkımızın birlik ve beraberliğine, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın geliştirilmesine vesile olan, ortak değerlerimiz çerçevesinde, insanlarımızı birbirine yaklaştıran müstesna günler olduğunu kaydederek; “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi, devletimizi, milletimizi korusun” dedi ve partililerin, tüm İskenderunluların bayramını kutladı.

TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayasar da partililerin ve tüm Hataylıların bayramını kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri Orhan Karasayasar ve Hacı Bayram Türkoğlu, Başkan Seyfi Dingil ve İlçe Başkanı Ayhan Bodur, partililer ile tek tek bayramlaştı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here