Ak Parti’li Feriz; “Bu Acıları Çektirenlere Gerekli Cevap Verilecektir”

0
58

akp açıklama3Reyhanlı’da gerçekleştirilen bombalı saldırı ile ülkemizin Suriye bataklığına çekilmek istendiğini söyleyen Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, milletimize bu acıları çektirenlere gerekli cevabın verileceğini söyledi.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Feriz; “Ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek, huzurumuzu bozmak isteyen ve her şeyden önemlisi güçlü bir Türkiye’nin varlığına zarar vermek çabası içinde olan karanlık odaklar tarafından gerçekleştirilen hain, gaddar ve hunhar olay sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dilerim. Yaralılarımıza acil şifa, yakınlarına, Reyhanlı ve Hatay halkına başsağlığı dilerim.

Ülkemizi Suriye’deki bataklığa çekmek isteyen yürüyüşümüzü ve büyümemizi engellemek isteyenlere Reyhanlı halkımız gösterdiği sağduyu ve metanetle en güzel cevabı vermiştir. Bizler İskenderun teşkilatı olarak üç gün boyunca Reyhanlı şehitlerimizin ailelerini yalnız bırakmadık ve acılarını paylaştık. Milletimize bu acıları çektirenlere gerekli cevabın verileceğini büyük devlet olmanın gereğini yapacağımızı başbakanımız açıklamıştır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here