Ak Parti’li Adaylar Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

0
61

sadullah ergin31Ergin; “İskenderun Geçmişten Gelen Alacaklarını Fazlasıyla Almalı”

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Ergin, Büyükşehir projelerinin çoğunun İskenderun’a ait olduğunu belirterek; “İskenderun yıllardır süren makûs tarihini yenecek. Her şeyin bir ilki vardır. İskenderun 30 Mart’ta hizmet belediyeciliği ile buluşacak” şeklinde konuştu.

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnafına hayırlı işler, bereketli kazançlar dileğinde bulunan Ergin; “Büyükşehir Belediyesini ve İskenderun Belediyesini sizlerin yapacağı tercih ile kazanmamız halinde ilk başta İskenderun İlçesi, sonrasında Hatay ilimizde gözle görünür büyük değişimler, gelişmeler yaşanacak. Hatay genelinde hiç bir ilçe ayrımı yapılmaksızın hizmetlerin en güzeli verildi verilmeye devam ediyor. Özellikle İskenderun İlçesi geçmişten gelen alacaklarını fazlasıyla almalı. Bunun için sizlere büyük görev düşüyor” dedi.

sadullah ergin32

İskenderun İlçesi’nin Ankara’yla aynı frekansta bir Başkanının olması halinde güneyin yıldızı olacağını hatırlatan Ergin; “İskenderun İlçemizin artık seçim stratejisinde bir değişim yaşaması gerekiyor. Ankara’ya muhalif partilerin seçimi kazanması sonrasında güzelim ilçemize hiç bir hizmet sunulmamış. Allah sizlere her türlü güzelliği vermiş ama değerlendirme, bu nimetleri kent insanına sunma aşamasında kalıcı yatırımlar sağlanamamış. İskenderun İlçesi ve insanları bunu hak etmiyor. Antakya bunu yıllar önce değiştirdi ve Allahın izni ile Ak Parti, 3. dönem yine Antakya Belediyesini kazanacak” dedi.

Seyfi Dingil ise; “Hatay genelinde yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız. Başta büyükşehir olmak üzere İskenderun’da da başarılı olacağız. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Biz projelerimiz ile konuşuyoruz. İskenderun yıllardır muhalefet oldu. Şimdi bunu kırıyoruz inşallah” şeklinde konuştu.

Sanayi esnafları ise gerçekleşen ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarından Ak Parti adaylarına başarılar dilediler.

Ergin, Esnaf Ziyaretlerini de Sürdürdü

Yeni Bit Pazarı esnafına da ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sadullah Ergin’e, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here