Ak Partili Aday Adayı Deliveli’den İGC’ye Ziyaret

0
38

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Adnan Deliveli, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde adaylık başvurusunu Ak Parti İlçe Teşkilatına teslim ettiğini kaydeden Deliveli; “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşa ettiğimiz ve inşa etmeye devam edeceğimiz Türkiye’mizin barışın, huzurun, güvenin limanı olacağını ortaya koyduğumuz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla 31 Mart 2024 yerel seçimlerine giriyoruz. Bugün bu anlayış, azim ve kararlılık ile siz değerli İlçe sakinlerimizin gönlünü almaya, dargınlıkları bitirmeye, kardeşlikleri pekiştirmeye, sorunlarımızı çözmeye bayrağı devralarak daha ileriye taşımaya niyetli, sizlerinde dua ve destekleriyle 2024 yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanlığına adayız inşaallah.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin yetkili kurulları adaylar arasında yapacakları değerlendirme sonucunda şahsımızı bu göreve layık buldukları takdirde, onların bu güvenine layık olacağıma ve İskenderun için en iyi hizmeti üreteceğime inancım tamdır. Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde kucaklaşıp sonuçlanacaktır” diye konuştu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar da, çıktığı yolda Adnan Deliveli’ye başarılar diledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here