Ak Parti’den Temayül Yoklaması

0
109

akp temayül1Ak Parti, büyükşehir statüsünü yeni kazanan Hatay’da il ve ilçelerdeki teşkilat mensuplarının katılımıyla temayül yoklaması yaptı.

Antakya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasının divan kuruluna Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, MYK Üyesi Mazhar Dağlı, Gençlik Kolları Genel Sekreteri Mücahit Yılmaz, Teşkilat Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ve Ak Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Seçmen seçildi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, kardeşliğin, diyalogun, barışın sembolü olan Hatay’da önemli bir görevi yerine getirmek üzere geldiklerini söyledi.

akp temayül2

Temayül yoklamalarının bir önseçim olduğunu söyleyen Kapusuz; “30 Mart 2014 günü yapılacak seçimler parti içindeki teşkilat mensuplarımızın gösterdiği adaylarımızı tespit etmek amacıyla temayül yoklaması yapıyoruz. 11 yıldır Ak Parti iktidarı başarılarla doludur. Bu süreç içerisinde arkadaşlarımız Türkiye’nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine devlet ve millet kaynaşmasını gerçekleştirdik. Demokrasimizi adım adım en iyi noktaya taşıdık. Partimizin iktidarı döneminde dünyada örnek gösterilen birçok başarılı hizmetlerini uzun uzun anlatmayacağım. Partimizin başarıları herkes tarafından bilinmektedir. Bize müracaat etmiş aday adayları arkadaşlarımız var. Müracaat etmemiş olsa dahi teşkilat mensuplarımızın isimleri belirlemek üzere bir uygulama yapıyoruz” dedi.

akp temayül3

Büyükşehir statüsü kazanan Hatay’da yapılan temayül yoklamasında toplam 20 sandığın yer aldığı bunun 15’inin ilçelere 5’inin ise büyükşehir için ayrıldığı bildirildi. Temayül yoklamasında toplam 3 bin 77 kişinin oy kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here