Ak Parti İskenderun Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi

0
538

Ak Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde yeniden Kadın Kolları Başkanlığına seçilen gül Nalcı güven tazeledi.

İlçe binasında düzenlenen kongreye TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Kongrede konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ak Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kolları teşkilatımızın katkısı ve duası çok büyüktür. Kadın Kollarımız gerek seçim dönemlerinde gerekse referandum süresi boyunca gece gündüz her zaman yanımızdaydı. Bu gayretli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kadınlarımızla önümüzdeki süreçte de her zaman istişare içerisinde olacağız.

Çıkmış oldukları bu kutlu yolda yeniden göreve seçilen kadın kolları Başkanımız Gül Nalcı’ya ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bizler her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz.

Teşkilatımızın tüm kademesi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Belediye olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi kadınlarımız içinde gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan Ak Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı da; “Ak Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları 5. Olağan kongresini gerçekleştirdik. Her zaman yanımda olan dava arkadaşlarıma teşekkür eder, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Durmak yok yola devam” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here