Ak Parti İlçe Yönetimi Teşkilat Üyelerine Teşekkür Yemeği Verdi

0
118

Karasayar; “Halkımız Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine Olur Verdi”

16 Nisan’da gerçekleşen halk oylaması öncesi yoğun çalışmalar yürüten Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi, referandum sürecinde gösterdikleri çabaya karşılık teşkilata teşekkür yemeği verdi.

Cumhuriyet tarihinin en kritik ve çok önemli halk oylamasını gerçekleştirildiğini kaydeden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, yaptığı açılış konuşmasında; “Ben huzurlarınızda sizlere, bu anayasa değişiklik imkânı milletimizin huzuruna getirenlere, aziz milletimize, buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Referandum sürecindeki emeğiniz ve gayretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı bir kez daha şükranlarımız sunuyorum” dedi.

Referandum sonuçlarının ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “16 Nisan referandumu, milletimizin geleceğine sahip çıktığının önemli bir göstergesidir. Ülkemizde yönetim sistemi konusunda tarihi bir karar verildi. Demokrasimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda son olarak söz alan TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, tarihimizin en önemli yönetim reformunun hayata geçtiğini söyledi. Milletin bu zaferin mimarı olduğunu kaydeden Karasayar, “Demokrasimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Halkın iradesi nasıl tecelli ederse sonuç başımızın tacıdır dedik. Halkımız seçimini yaptı, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine olur verdi. Bu millet artık hiçbir vesayete, tehdide boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Bu sonuç için çalışan herkese teşekkür ediyorum” derken sonuçların ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2 Mayıs 2017 tarihi itibariyle yeniden Ak Parti’ye üye olmasını da değerlendiren Karasayar; “Ak Parti Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Partimize yeniden üyeliği gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partimize yeniden üyeliğinin ülkemize, milletimize ve ümmetimize hayırlı uğurlu olmasını canı gönülden diliyorum. 16 Nisan’da Evet oylarıyla Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminin önünü açarak ülkemizin önündeki engelleri kaldıran aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Düzenlenen yemeğe Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur’un yanı sıra, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, kadın kolları ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here