Ak Parti İlçe Başkanlığına Bir Aday Daha

0
93

mehmet kesik1Kesik; “İskenderun’u Zirveye Taşıyacağız”

Ak Parti İskenderun İlçe Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Mehmet Kesik, partililerin yoğun katılımı ile İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. İskenderun’u zirveye taşıma adına ilçe başkanlığını görevine talip olduğunu kaydeden Kesik; “Bir olacağımız, iri olacağımız, daha da iri olacağımız bir seçim yaşayacağız” dedi.

Ak Parti’de her daim bir nefer gibi çalıştığını belirten Kesik; “Ak Partinin kurulduğu 2002 yılından beri bu davanın içerisindeyim. Her ne kadar bu tabiri çok doğru bulmasam da partimin en alt kademesinden İlçe Başkan Yardımcılığına kadar her kademesinde yer aldım. Nihayetinde Partimizin her kademesi şahsım için bir onur ve şeref vesilesidir. 2012 yılında yapılan 4. Olağan Kongrede İskenderun İlçe Yönetimine seçilerek İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum ve her daim bir nefer gibi çalışmayı da kendime şiar edindim.

Arkadaşlarımızın gayretleri neticesinde partimizin hem milletvekilliği genel seçimlerinde hem de mahalli idareler yerel seçimlerinde göstermiş olduğu başarı ortadadır. Bu hizmet yarışında bu bayrağı kim devralırsa alsın inanıyorum ki bu yarışı her daim Ak Partimiz kazanacaktır. Özellikle zikretmem gerekir ki bu seçim kırgınlıkların, küskünlüklerin, parçalanmışlığın yaşanacağı bir seçim değil, tam aksine birlik ve beraberliğimizin fazlasıyla ziyadeleşeceği, var ise küskünlüklerin, kırgınlıkların sona ereceği, daha büyüyeceğimiz, bir olacağımız, iri olacağımız, daha da iri olacağımız bir seçim yaşayacağız bir seçim olacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here