Ak Parti HBB Meclis Üyesi Mehmet Dönmez’den Başkan Kimyeci’ye Ziyaret

0
143

mehmet dönmez2Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dönmez, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi ziyaret etti.

Başkan Kimyeci’nin makamında gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan Dönmez; “İsmail Kimyeci bizim için çok önemli bir isim. Ak Parti teşkilatının her kademesinde görev yapmış, özellikle il başkanlığı görevini başarıyla sürdürmüş bir isim. Antakya Belediye Başkanlığı görevinin emin ellerde olduğu düşüncelerimizi dile getirmek ve İsmail Başkanımızın her daim yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla buradayız. Kendisine ve nezdinde tüm Antakya Belediyesi çalışanlarına başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise; “İskenderun ilçemizi temsilen Büyükşehir Belediyesi Meclisinde sizler de bizlerle birlikte gayretli çalışmalar yürütüyorsunuz. Hatay’ımızın kalkınması konusunda tüm ilçelerimizle bir bütün olarak marka kent olma yolunda el birliği vererek hareket ediyoruz. Bundan sonra da buna devam edeceğiz. İlçe Belediyelerimizin kalkınması konusunda da göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğe ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Teşriflerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here