Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar: “İskenderun Belediyesi Hayırlı Olsun”

0
123

orhan karasayar3Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İskenderun’dan başarı ile çıktıklarını belirtti. Karasayar, yaptığı açıklamada, seçimin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İskenderun’un yıllar sonra iktidar partisi ile buluştuğunu ifade eden Karasayar; “Yerel seçimlerde İskenderun’da 52 Bin 883 oy ile adayımız Seyfi Dingil belediye başkanlığını kazandı. İskenderun’a hayırlı olsun. Bize verilen oyun önemini biliyoruz. Allah bizi mahcup etmesin. Biz bu yola halkımıza hizmet için çıktık. Ak Parti belediyecilikte bir markadır” dedi.

İskenderun’un gelecekte adından sıkça söz ettireceğini vurgulayan Karasayar; “İskenderun bölgenin parlayan bir yıldızı olacak. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışacağız. Adayımız zaten belediyecilik tecrübesi olan bir kişi. İskenderun’un her mahallesine eşit hizmet götüreceğiz. Kimseyi ayırt etmeden çalışacağız. Bu millet hizmetin en güzelini hak ediyor. Yeni İskenderun’u hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here