Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin: “Şehrin Katma Değeri Yükseliyor”

0
81

sadullah ergin10Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Antakya Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile kooperatif binası salonunda bir araya geldi. Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Ergin’in yanı sıra HESOB Başkanı Kadir Teksöz, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, Ak Parti Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci, K. Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Kanlı, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Ak Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi adayları, Oda başkanları ile çok sayıda esnaf katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını HESOB Başkanı Kadir Teksöz yaptı. Teksöz konuşmasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in Adalet Bakanlığı döneminde Hatay esnafına büyük yardımları olduğunu hatırlatarak; “Hatay esnafı ile ilgili olarak ne zaman Ankara’ya gitsek makamında bizleri dinleyerek ilgili bakanlığı arar ve sorunun çözümü yolunda bizlere her türlü yardımı yapardı. Sayın Ergin’e Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde başarılar dilerim” dedi.

Sanayi Sitesi esnafına kısa da olsa konuşma yapan Antakya Belediye Başkan adayı Mimar İsmail Kimyeci; “İdeolojik bir parti olarak kurulmadık. Milletimize hizmet sunmak için kurulan bir partiyiz. Milletimize hizmet vermek şereflerin en büyüğüdür. Yaşadığımız Antakya, Hatay Türkiye genelinde kalkınmış ilk beş vilayet arasında olması için çalışacağız” diye konuştu.

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, sanayi sitesi esnafına hitaben yaptığı konuşmada yapılan hizmetlerden söz etti. Yapılan yatırımların Hatay’a büyük katkısı olacağını hatırlatan Ergin; “Bu şehrin katma değeri yükseliyor. Zaten 4 ayrı yerde yapılan barajla beraber, çiftçilerimizin elde edeceği gelir esnafımıza gelecek. İç piyasayı canlandıracak. Bu şehrin değerine değer katan yatırımlar bunlar” şeklinde konuştu.

Hatay’ın nüfusa göre merkezi idareden para geleceğinin doğru olduğunu ifade eden Ergin; “Merkezi idarenin nüfusa göre para göndereceği doğru. Ama gönderilecek para ile Hatay’ı ilerilere taşımanız imkansız. Ancak asfaltını, yamalarını ve kanalizasyon çalışmalarında bulunursunuz. Bugün itibarı ile Hatay ilçeleri ile ne ise yarın aynısı olur. Önemli olan Hatay’ın kalkınması ve yarınlarına daha farklı bir vizyonla taşınmasıdır. İşte bu doğrultu da projelerinizin arkasında Ankara olursa hem makul zamanda, hem de anahtar teslim şeklinde Hatay devasa hizmetlere kavuşmuş olur. Hedefimiz, Hatay’ın potansiyelini Ankara’nın tecrübesi ile birleştirip ilimizi en gelişmiş ilk beş vilayet arasında yer almasını sağlamaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here