Ahmet Sürer; ‘Memleket Sevdası, Yerini Maddiyata Bırakmıştır’

0
192

Ahmet Sürer, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden Körfez İskenderunspor’un ayakta durmasında büyük emekleri bulunan Spor Adamı Ahmet Sürer sonunda açtı ağzını yumdu gözünü.

Turuncu-Mavi renkleri ile kentimizi Amatör Küme Süper Liginde temsil eden Körfez İskenderunspor’un kapanmayla karşı karşıya kaldığında takıma kucak açan spor adamı Ahmet Sürer yaptığı açıklamada; “Kapanmayla karşı karşıya kalan Körfez İskenderunspor’a kucak açarak bölge gençlerimizi spora kazandırmak için harekete geçtik. Geçen sezondan beri elimizde bulunan tüm maddi imkânlarımızı takıma harcadık. Bunu yaparken de günlerce uykusuz kaldık.

Körfez İskenderunspor’a maddi kaynak sağlamak için çalmadığımız kapı kalmamıştır. Maalesef Turuncu-Mavi sevdalıları olduklarını iddia edenler adeta yerin dibine girdiler. Daha çok konuşulacak mevzular var. Maalesef şu anda susmayı tercih etmekteyiz. Geçmiş yıllarda, memleket sevdası, Turuncu-Mavi sevdası vardı, maalesef bu sevdalar yerini maddiyata bırakmıştır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here