Adım-Adım, Akın-Akın Dev Maça!

0
33

İskenderunspor, Kocaelispor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta İskenderunspor ile grup lideri Kocaelispor arasındaki haftanın en önemli karşılaşmasının sonucu spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Zorlu karşılaşma öncesinde Kocaelispor 30 puan ile grupta lider durumda bulunurken, 29 puan ile İskenderunspor ikinci, 28 puan ile 1928 Bucaspor üçüncü, 26 puan ile de Karacabey Belediyespor dördüncü sırada yer alıyor.

Bu kritik karşılaşma öncesinde Turuncu-Mavili İskenderunsporlu futbolcular Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat, İskenderunspor Mehmet Kurt Tesislerinde yapılan son antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak Kocaelispor maçının önemine değindi.

İşadamlarına Otobüs Desteği Çağrısı

Öte yandan, kulüpten yapılan açıklamada ilimizin tüm ilçelerinden otobüs kaldırılacağının altı çizilirken, iş adamlarından da otobüs desteği istendi. Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “13 Kasım Pazar günü Kocaelispor ile Yeni Hatay Stadyumu’nda oynayacağımız 14’cü hafta müsabakası için tüm beldelerimizden otobüsler kaldırılacaktır. Otobüslerin tahsisi konusunda Başkanımız Sayın Hakan Bolat ve Yönetim Kurulumuz büyük bir çaba göstermektedir. Bu noktada yaklaşık olarak 80 otobüsün maliyeti konusunda desteğe ihtiyaç duyulduğunu belirtmek isteriz. Şimdi ‘Sen varsan daha güçlüyüz’ diyor ve şehrimizin en büyük marka değeri olan İskenderunsporumuz için değerli iş insanlarımıza ve firmalara otobüs desteği konusunda çağrıda bulunuyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here