ADD Başkanı Altınışık Hatay’daydı!

0
137

“Umudumuzu Hiç Kaybetmedik ve Kaybetmeyeceğiz”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, bazı genel merkez yöneticileri ile birlikte ilimize gelerek bir takım ziyaret ve temaslarda bulundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, Genel Başkan Yardımcısı Tolga Kaleli, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinden Ayhan Tiryaki, Arif Güvenilir ile birlikte, yakın zamanda pandemi mücadelesinde vefat eden Akdeniz Bölge Temsilcisi ve Genel Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Levent Cemal Güngör’ün Adana’da bulunan kabrini ziyaret ederken, ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık daha sonra, 9 Haziran 2021 tarihinde genç yaşta kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Genel Merkez Eski Genel Sekreter Yardımcısı ve Antakya Şubesi üyelerinden Mehmet Kaynak’ın kabrini ziyaret etti ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ülke Gündemi Değerlendirildi

ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, İskenderun Şubesinin ev sahipliğinde Antakya, Samandağ, Reyhanlı, Arsuz, Karaağaç, Dörtyol, Erzin, Payas şubelerinin katılımlarıyla düzenlenen bir sohbet ortamında da ülke gündemini değerlendirdi.

Büyük bir aile olan Atatürkçü Düşünce Derneğinin tüm üyeleriyle birlikte iyi günde, kötü günde bir arada olmayı hep ilke edindiğini kaydeden Genel Başkan Hüseyin Emre Altınışık; “Şube Başkanları ve üyeleriyle birlikte olmak, sorunlarımızı paylaşmak ve ülkemizin geleceğine yönelik projeksiyonlar da bulunmak istedik. Hepinizin bildiği gibi, gericiliğin hortladığı, cemaatlerin gücü ele geçirdiği, çöküntü yaşandığı, işsizliğin arttığı, hak hukuk ve adaletin tek adamın iradesine ipotek edildiği bir süreci yaşıyoruz.

Her gün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan hakaretlerin giderek büyüdüğünü ve hakaret edenlerin prim yapmaya çalıştığını üzülerek izliyoruz. Bütün bunlara rağmen umudumuzu hiç kaybetmedik ve kaybetmeyeceğiz. Türkiye’nin bütün sorunlarını Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yoldan giderek ve onun ilkelerini ve fikirlerini yaşama geçirerek çözeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here