Sahil Düzenlenme İhalesi Yapıldı

0
65

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, sahil düzenlenmesi yapılması yapım işi ihalesi yapıldı. Belediye Brifing Salonu’nda düzenlenen ihaleyi, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de izledi.

Sahil düzenlenmesi yapılması yapım işi, şehrimiz sahil bandı üzerinde yer alan eski Doğumevi Hastanesi karşısı ile Yelken Kulübü arasını kapsayacak. İhalede yaptığı konuşmasında, altyapı çalışmalarına önem verildiğini ve çalışmaların sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Civelek, İskenderun’un doğal güzelliğini ve yapısını bozmadan çok güzel bir peyzaj çalışması yapılacağını söyledi. Civelek; “Halkın ve İskenderun’un ihtiyacına yönelik çalışmalar yapıyoruz” dedi.

İhalelerin şeffaf yapıldığını da anımsatan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, katılımcılara teşekkür ederken, ihalenin İskenderun’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

İhale, Şehrimiz sahil Belediye Sosyal tesisin önünden Atatürk Anıt Alanı arasında kalan kısım ile Yelken Kulübü ve askeri deniz lojmanları arasında yer alan alanlarda tahkimat, yine Yelken Kulübünden sonra yürüyüş yolu,  eski Doğumevi Hastanesi karşısı ile Yelken Kulübü arasını kapsayan alana uygulanmak üzere rekreasyon alanlarının yapılmasını kapsıyor.

Sahil düzenlenmesi yapılması yapım işi ihalesine 7 katılımcı firma teklif verirken, ihalenin teklif zarfları katılımcıların huzurunda sırayla açıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here