İskenderunspor 1967 Antalya Belek’te Kampa Girdi!

0
197

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967, lige verilen devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek için Antalya’da kampa girdi. İskenderunspor 1967 Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu, 18 kişilik takım kadrosu ile gittikleri kampta, yeni transferlerin gerçekleşeceğinin de müjdesini verdi.

Önceki gün gece saatlerinde kentten ayrılan İskenderunspor 1967 kafilesi, Antalya Belek’te kampa girdi. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Kulüp Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu; “Takım olarak kampa başladık. Kulübümüzde kalmak isteyen 18 kişilik kadromuz ile yolumuza devam ediyoruz. Ancak, bugün Antalya kampında takımımıza yeni katılacak olan futbolcuların transferleri gerçekleşecektir. Bugün gerçekleştirilecek olan imza töreninde, Yönetim Kuruklu üyemiz iş adamı Nuri Üysen’in başkanlığında yönetim olarak Antalya’da bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu. Tennioğlu, takımın lig başlayana kadar Antalya’da kamp yapacağının da altını çizdi.

Takım Oyuncularına Para Dopingi!

Kulüpten alacakları bulunan futbolculara bir miktar ödeme yaptıklarının da altını çizen basın Sözcüsü Tennioğlu; “Bu konuda futbolcularımıza ödeme yapacağımıza dair söz vermiştik. Şuanda da bir miktar kendilerine para ödemesi yaptık. Bizler, sözümün arkasındayız ve hiçbir futbolcunun bizden alacağı kalmayacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here