Zorlu ve Zevkli Maçlar!

0
81

spor-program2Erzin Belediyespr ile Hatayspor Cumartesi Günü Sahaya Çıkıyor, Körfez İskenderunspor, Kırıkhanspor ile Payas Belediyespor’un Mesaileriyse Pazar Günü…

İlimizi 2. ve 3. Ligde temsil eden takımlarımızın bu haftaki programlarlı belli oldu. Yapılan açıklamaya göre, temsilcilerimizden Hatayspor ile Erzin Belediyespor bugün puan mücadelesi yapacak iken, Körfez İskenderunspor, Kırıkhanspor ile Payas Belediyespor da yarın rakipleri ile karşı karşıya gelecekler.

Körfez İskenderunspor, hafta sonunda 5 Temmuz stadında oynayacağı Keçiören maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde tamamladı. Hafta içinde yağan aşırı yağmurlara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Turuncu-Mavili ekip, tam anlamıyla 3 puana kilitlendi. Teknik Direktör Ramazan Silin, antrenmanlarda futbolcularıyla toplantılar yaparak Keçiören maçının önemine değinerek uyarılarda bulundu ve bu maçın mutlak galibiyetle bitirilmesi gereken bir maç olduğuna dikkat çekti. Turuncu-Mavililerin Pazar günkü tek hedefleri 3 puan olacak.

Grubunda zirve yarışını bırakmak istemeyen Hatayspor ise Cumartesi günü (bugün) karşılaşacağı Göztepe maçı için İzmir’e umutlu gitti. Son maçta Ankaragücü’nü uzatma dakikasında attığı golle yenen Bordo-Beyazlılar, kendisi gibi grupta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe karşısında da mutlak galibiyet istiyor. Hataysporlu futbolcular, bu maçı kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşacaklarını belirttiler.

3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise yine bugün sahasında Ayvalıkgücü’nü ağırlayacak. Bundan sonraki iç saha maçlarını Erzin’de oynayacak olan Erzin ekibi, yenilenmiş sahasında ilk galibiyetini alarak taraftarını sevindirmek istiyor. Diğer temsilcilerimizden Payas Belediyespor ise yarın Gölcük deplasmanında puan arayacak, Kırıkhanspor ise sahasında Gaziosmanpaşa ile mücadele edecek. Haftanın programı şöyle;

Körfez İskenderunspor-Keçiörengücü

15 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz

Hüseyin Çiftsüren, Sezgin Altun, Muharrem Güzel

Göztepe A.Ş-Hatayspor

14 Şubat 2015 Cumartesi Saat: 13.30

İzmir Atatürk

Murat Özcan, Oktay Önge, Candaş Elbil

Kırıkhanspor-Gaziosmanpaşa

15 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe

Oğuz Kaan Turan, İsmet Gülbağlar, Nevzat Teker

Gölcükspor-Payas Belediyespor 1975

15 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.30

Gölcük Şehir

Celal Bayraklı, Özcan Genel, Gökhan Yumlu

Erzin Belediyespor-Ayvalıkgücü Bld.Spor

14 Şubat 2015 Cumartesi Saat: 13.30

Erzin İlçe Stadı

Şevket Şimşek, Abdullah Uğur Sarı, Hasan Hüseyin Tetik

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here