Yazar Çelik, 14’cü Kitabını Yayınladı!

0
261

kaan metin çelik2Kurşun Kalem ve İnsan Kitapseverlerin Beğenisine Sunuldu

İskenderunlu Yazar Kaan Metin Çelik’in 14’cü kitabı olan ‘Kurşun Kalem ve İnsan’ isimli kitabı piyasaya çıktı. Şiir, öykü, roman, kısa tiyatro skeçleri gibi farklı türde kitaplara imza atan Yazar Çelik, bu kitabında okuyucuların, insanların Yavuz dilini de Yunus dilini de nasıl kullandıklarını göreceklerini belirtti.

Kitabı hakkında bir değerlendirme yapan Yazar Çelik, kurşun kalemle yapılan yanlışların düzeltilebileceğine işaret ederek; “Bazen hayat bizlere, ne kadar yok olmaz desek de bir tiyatro gibi gelir. Kötü insanlar, yeryüzüne serpilmiş bir avuç iyi insanı sınamaya yarar! Bizlere sunulan oyunu sahnelerken kimi zaman güler kimi zaman ağlarız. Bazen başrollerde olmayı çok ister bize verilen rolleri beğenmez etrafımızdaki olan biteni görmeyiz. Ama unutmayalım ki bir perde kapanırken bir yeni perde mutlaka açılır.

Bazı acılara göğüs germeyi öğrenmelisin, bu acılar seni daha iyi bir insan yapar. Kurşun Kalem; yanlış bir şey yazdığında bunu bir silgiyle silmene her zaman olanak tanır. Yaptığımız bir şeyi sonradan düzeltmenin kötü bir şey olmadığını anlamalısın! Aksine bu, bizi adalet yolunda tutmaya yarayan en önemli şeylerden biridir. Kurşun Kalemin en önemli kısmı, kalemin yapıldığı ahşabı ya da dışarı yansıyan şekli değil, içerisinde yer alan kurşunudur. O yüzden her zaman kendi içine bakmalı, en çok onu korumalısın” şeklinde konuştu.

kaan metin çelik3

Vali Topaca’ya Nezaket Ziyareti

Öte yandan, kentimizin tanınmış yazarlarından olan Çelik, geçtiğimiz günlerde Hatay Valisi Ercan Topaca’ya da bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Vali Topaca’ya kitaplarından takdim ettiğini belirten Çelik; “Sayın Valimize hoş geldin ziyaretine gittim, beni çok güzel ağırladı. En kısa zamanda tüm yazarla bir araya geleceğini belirtti” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here