HSYK Üyelerinden İsdemir Standına Sürpriz Ziyaret

0
146

başkent-isdemir1İsdemir’in Başkent’teki Onur Konukları!

Hatay Valiliğinin öncülüğünde Ankara’da düzenlenen ‘Başkent’te Hatay Günleri” fuarında bölgemizin yükselen değeri İSDEMİR’de görkemli bir stant açarak yerini aldı. 4-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Hatay Günleri Fuarında, birçok idari ve mülki amirin ziyaret ettiği ve fuarın ilgi odağı olan İSDEMİR standının onur konukları ise Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeleri oldu.

İSDEMİR standını, HSYK üyeleri Mehmet Durgun, Muharrem Özkaya, Turgay ATEŞ, Ömer Kerkes, Taci Bayhan, Ramazan Kaya, Hayriye Şirin Uysal, Ayşin Demirel, Rasim Aytin ve HSYK Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Mutta’nın yanı sıra Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ile Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın da ziyaret etti.

Sosyal Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz…

Gerçekleştirilen ziyarette HSYK üyelerine ve misafirlerimize İSDEMİR ile ilgili bilgiler veren İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Hasan Durgun, sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirterek; “Her alanda olduğu gibi şirketimiz sosyal sorumluluk alanında da gerekli tüm çalışmaları yapmaktadır. Başta Hatay Günleri olmak üzere bölgemizde yerel sosyal aktivitelere desteğimiz sürmektedir” dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Olmazsa Olmazımız

HSYK üyelerine şirket hakkında bilgiler de veren Durgun; “İSDEMİR bir dünya şirketi olma yolunda adımlarını daha hızlı atmaya başladı. Son dönemde basına yansıyan karlılık oranlarımız bunun en iyi göstergesi. Bizler bu çalışmalarımızı sürdürürken insana değer veren bir çalışma anlayışı benimsiyoruz. Özellikle İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda sadece bölgede değil ülke genelinde örnek teşkil eden bir kuruluşuz.

İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarına gerek maddi gerekse manevi katkımız tamdır. Çalışanlarımız da bu bilinç içerisinde İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarını kendilerine misyon edinmişlerdir. Bu algıyı yaratmış olmak bizim gurur kaynağımız. Dolayısıyla üretimden önce olmazsa olmazımız İş Sağlığı ve Güvenliğidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here