İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Temel ve eşi Rana Temel’in yakışıklı oğulları Metin Temel ile Eyüp-Hatice Yıldırım çiftinin güzel kızları Özlem Yıldırım (Temel), Besime Mare’de düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Temel ve eşi Rana Temel ile Yıldırım çifti davetlileri kapıda karşılayarak, tek-tek ilgilendi. Yoğun katılımın olduğu bu anlamlı gün, siyasi ve bürokratik isimlerin yanı sıra iş ve sivil toplum camiasından da birçok ismi bir araya getirdi.
Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in kıydığı nikah, gecenin en özel anlarından biri oldu. Davetliler, Özlem ve Metin çiftine ömür boyu mutluluk temennilerinde bulundu.

Düğünün ardından duygularını ifade eden Başkan Yardımcısı Bülent Temel, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere; “Hayatımın en anlamlı, en duygusal anlarından birini yaşadığım bu günde, kıymetli evladım Metin ile kızımız Özlem’in düğün merasimini siz değerli dostlarımızın ve aziz hemşerilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüzde bizimle olan, dualarını ve tebessümlerini esirgemeyen herkese en kalbi şükranlarımı sunuyorum” sözleriyle teşekkür etti.
Temel ve Yıldırım ailelerini tebrik ediyor, genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz. (Haber Merkezi)










