Başkan Civelek Bitişik Köyü Sakinleriyle Bir Araya Geldi

0
148

bld-bitişik köyüİskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Bitişik köyü sakinleriyle bir araya geldi. Bitişikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kılınç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette,  Belediye Başkanı Civelek, Bitişik köyü sakinleriyle sohbet etti. Bitişik köyü sakinlerinin daveti üzerine ziyarette bulunan Belediye Başkanı Civelek; “Aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Kentlerin de insanlar gibi tüm fonksiyonlarının sağlıklı olması gerektiğini belirten Başkan Civelek, bu bilinçle çalışma ve hizmetler yapıldığını söyledi. Toplumun rahat ve huzurlu olabilmesinin yolunun, adaletli ve eşit hizmetten geçtiğini ifade eden Başkan Civelek; “Halkımıza eşit ve adaletli hizmet verdik. İhalelerimizi şeffaf yaptık. Oy veren, vermeyen, şu veya bu görüşte demeden herkese eşit mesafede durduk.  Çünkü halkımızın ödediği paralarla oluşan bütçeyi, halkımız için harcıyoruz. Esnafımıza sert davranmadık, halkta huzur oluştu. Toplum rahatladı” şeklinde konuştu.

Bitişik köyü sakinlerinin daveti üzerine geldiğini, seçim hesabı yapmadığını belirten Belediye Başkanı Civelek; “Sizler hemşerilerimsiniz. Bu beş yılda neler yapıldı ve ne yapılması gerekir bunları paylaşmak istedim. Halkımızdan toplanan paranın bir kuruşunu kimseye yedirmedik, heba etmedik. Başkanlık bir kısmettir. Kısmetimde varsa devam ederim. Yoksa gözüm arkada kalmaz, ceketimi aldığım zaman vicdanen rahat çıkarım” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bitişikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kılınç; “Başkanım, kimsenin işten çıkarılmadığını, herkese eşit davranıldığını, ihalelerin şeffaf yapıldığını, hizmetlerinizi herkesten duyuyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin” dedi.

Kılınç’ın Akçay deresi üzerinde inşa edilecek köprüden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etmesi üzerine, Başkan Civelek; “Vatandaşın memnuniyetini görmek bizleri sevindiriyor” diye konuştu.

Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Mehmet Zabun da yaptığı konuşmasında; “Sağ olsun Başkanım 15 senelik işleri beş seneye sığdırdı. Pazar yerimizi, kaldırımlarımızı yaptı. Akçay deresi üzerinde köprü yapıyor. Bu köprüden Bitişik köy sakinleri de bizler de yararlanıyoruz. Eski köprü küçücüktü, güvenli değildi. Başkanım sağ olsun yeni köprü yapıyor. Herkese eşit davrandı. Önemli hizmetler yaptı. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here