77’nci Yayın Yılımızı Dostlarımızla Birlikte Kutladık!

0
43

İskenderun ve Hatay basınının köklü kuruluşlarından olan, kentin ilk gazetesi ‘İskenderun Gazetesi’ olarak, 77. kuruluş yıldönümümüzü kutladık.

Tarafsız, doğru, dürüst, ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tam 77 yıl ayakta kalabilmiş olmanın haklı gururunu bir kez daha okurlarıyla yaşadı. Gazetemize gelen tebrik telefonları ve mesajların ardı arkası kesilmedi. Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle Gazetemiz idarehanesine bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

İki gün boyunca birçok okurumuz, meslektaşlarımız ve dostlarımız gazetemiz idarehanesine gelerek bu mutlu günümüzü bizimle paylaşırken, bazı arkadaşlarımız da mesaj göndererek, telefon ederek mutluluğumuza ortak oldular.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan Pasta Geleneği

Gazetemize gelen konukları Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli, Sayfa Sekreterimiz Helga Terbiyeli, Yayın Koordinatörümüz ve Köşe Yazarımız Doğan Süslü karşıladı.

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana her yıl doğum günümüzde pastasıyla birlikte gazetemize gelerek gururumuza ortak olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu yıl da geleneği bozmadı. ‘Yıl Dönümünüz Kutlu Olsun’ notunun iliştirildiği güzel bir pastayla gazetemize gelerek günümüzü kutlayan Başkan Tosyalı, 77. yayın yılını kutlayan gazetemize nice başarılı yıllar diledi.

Nezih ve Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaretten ötürü Başkan Tosyalı’ya teşekkürlerini ileten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de Başkana çalışmalarında başarılar diledi.

Meslektaşlarımız da Bizleri Yalnız Bırakmadı

Gazetemize gelerek gururumuza ortak olan konuklarımız arasında, İskenderun’da internet ortamında başarılı yayın yapan İskenderun.org ve Sektörel Dergisi İmtiyaz Sahibi Ufuk Aktuğ ve ekip arkadaşları Halit Sapmaz, Necati Yıldız, Devrim Yıldız, Cuma Keseroğlu ve Ezgi Balcı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Odası ve Akdeniz Federasyon Başkanı Cemal Çelik ve Yönetimi, Öz Çelik-İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube yöneticileri, İskenderun Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Meclis Üyesi Bülent Şimşek, İskenderun Lisesinin Duayen Öğretmenlerinden Turgut Deliveli, Kilis ve Mardin tapu il eski müdürlerinden Arif Bitgin, Diş Hekimi Mişel Diker ve isimlerini yazamadığımız birçok okur ve dostlarımız yer aldı.

Emekli Tümgeneral Avukat Gürsel Öztürk başta olmak üzere gelemeyen pek çok isim de mesaj çekerek veya arayarak bu müstesna günümüzü kutladılar.

Tüm misafirlerimiz ziyaretlerinde ve mesajlarında, İskenderun Gazetesinin 77. yılını kutlarken, bundan önce de olduğu gibi daha nice başarılı yayınlar temennilerinde bulunarak bizleri gururlandırdılar.

İskenderun Gazetesi olarak, ziyaretimize bizzat gelerek, mesaj ve çiçek yollayarak, telefon ederek 77. kuruluş yıldönümümüzü kutlayan tüm misafirlerimize, dost ve okurlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here