7. Kez Aralıksız Hatay Şampiyonluğu!

0
77

Atalar Kolejinin Sultanları Türkiye Rekoru Kırdı!

Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, Antakya Kız Meslek Lisesi ile karşılaştığı final maçını 68-30 gibi farklı bir skorla kazanarak 7. kez art arda Hatay Şampiyonluğuna ulaştı.

Aralıksız şampiyon olarak rekoru elinde bulunduran Atalar Koleji kendi rekorunu yine kendisi kırdı. Daha önce 6 kez İl Şampiyonluğuna ulaşan Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı bu yılda finalde Antakya Kız Meslek Lisesi ile karşılaştı. Oldukça rahat bir maç çıkarak Atalar Kolejinin Sultanları 68-30’luk skorla 7. kez İl Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadı ve rekorunu bir üst seviyeye taşımış oldu.

Atalar Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni, Antrenör Hamit Duman, birincilik hakkında yaptığı açıklamada şampiyonluğu hak etmek için çok çalıştıklarını belirterek; “Çok çalıştık ve emeğimizin hakkını aldık. Şimdiki hedefimiz Bölge Şampiyonası! 14-18 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Bölge Şampiyonasının yeri henüz belli değil. Türkiye yarıfinalleri mücadelesi grup elemelerinden inşallah birinci döneceğimize inanıyorum. Eğitimin öncüsü olan Atalar Koleji Kurucuları Üysen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen, Hasan Bahtiyar Okul Müdürümüz Fethi Gürpınar ve Müdür Baş Yardımcımız Sunday Mengi’ye destek ve emeklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here