Körfez, Van Büyükşehir Belediye Maçına Hazırlanıyor

0
112

körfez iskenderunspor70Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 17. hafta müsabakasında sahasında Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Körfez İskenderunspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde çalışmalarına devam eden Turuncu-Mavili ekip, sahasında ağırlayacağı rakibini yenerek geçtiğimiz hafta alınan farklı mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

Körfez ekibi, Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını dün 5 Temmuz Stadında gerçekleştirdi. Farklı mağlubiyetten dolayı moralsiz görünen futbolcular, önce ısınma çalışması yaptı daha sonra taktik antrenmanda çift kale maç oynadı. Teknik Direktör Ender Traş, geçen hafta alınan mağlubiyetin telafisi için Van temsilcisini yeneceklerini belirterek; “Rakibimiz de bizim gibi alt sıralardan kurtulmak istiyor ancak biz kendi evimizde oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hafta boyunca çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapacağız. Eğer 3 puan alırsak rakibimizin üstüne çıkacağız. Gelip gelmek için her şeyi yapacağız” dedi.

körfez iskenderunspor64

Kızıl Körfez’den Destek Çağrısı

Öte yandan Kızıl Körfez Taraftar Grubu da Van maçı öncesi birlik çağrısı yaptı. Takımın başına memleket çocuğu Ender Traş’ın getirildiğini hatırlatan taraftarlar, Ender Traş ve ekibine güvendiklerini artık boş konuşmalara ayıracak vaktin olmadığını belirttiler. Kızıl Körfez Taraftar Gurubu üyeleri ayrıca ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yapılacağına inançlarını belirterek takıma güvendiklerini de kaydettiler.

14 puanla 16. sıradaki Körfez İskenderunspor ile 16 puanla 15. sıradaki Van Büyükşehir Belediyespor’un karşılaşması 29 Kasım Pazar günü saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here