5 Temmuz İskenderunspor Topbaşı Yaptı

0
63

Sarıseki Fuat Tosyalı Tesislerinde Antrenmanı İzleyen Başkan Fatih Tosyalı, Teknik Heyet ve Futbolcularla Bir Araya Gelerek Başarılar Diledi

2020-2021 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde bir araya gelerek yeni sezona merhaba dedi.

Antrenmanı izleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Koordinatör Seyfi Kesik, Teknik Direktör Kenan Mercanoğlu, yardımcı antrenörler Kenan Kurt ve Halit Yavuz ile bir araya gelerek takımın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tosyalı basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi bölgemiz gençlerinden oluşan bir takım oluşturduk. Teknik heyetimiz de bölgemiz spor adamlarından oluşuyor. Belediyemiz imkanları dahilinde 5 Temmuz İskenderun Sporumuza gereken desteği vermeye devam edeceğim. Yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. Başkan Tosyalı, zaman-zaman futbolcularla da bir araya gelerek sohbet etti.

5 Temmuz İskenderunspor Koordinatörü Seyfi Kesik, verdiği destekten dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here