5 Temmuz İlkokulu Velilerinden Öğretmenlere Plaketli Kutlama

0
796

öğretmenler günü8İskenderun 5 Temmuz İlkokulu, Okul Aile Birliği üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlere büyük jest yaptılar.

İskenderun 5 Temmuz İlkokulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde farklı ve özel bir güne imza attı. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik ve üyelerin organize ettiği etkinlikte veliler sınıf öğretmenlerine plaket ve çiçek takdim ederek onlara ayrı bir gurur yaşattı.

5 Temmuz İlkokulu’nda gerçekleştirilen bu etkinliğe Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, Müdür Yardımcıları Nilüfer Düzen, Hüseyin Aktepe, Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik, öğretmenler ve veliler katıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte öğretmenler kadar velilerin de heyecanlı ve gururlu oldukları gözlendi.

öğretmenler günü9

Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik günün anlam ve önemine hitaben 5 Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu ve Müdür Yardımcısı Nilüfer Düzen’e plaket takdim ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Kesik, toplumumuzun aynası ve gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin her türlü övgüyü hak ettiğini söyledi. 5 Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu da velilerin bu jesti karşısında duygulandıklarını ifade ederek; “Bizler burada velilerimizle, öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle büyük bir aileyiz. Bu tablo da bunu en güzel şekilde gösteriyor. Ben tüm velilerimize bu nezaketlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından plaket töreni tatlı ikramı ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here