“40 Yıllık Alacaklarımızı Tahsil Edeceğiz!”

0
106

seyfi dingil4Seyfi Dingil Gürsel Mahallesinde İlgi Gördü

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, beraberinde Ak Parti İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez ile birlikte yaptığı seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği toplantılarını Gürsel Mahallesi’nde sürdürdü. Dingil; “Yıllardır iktidarla buluşamadığımızdan dolayı hep geride kaldık. 30 Mart’ta inşallah bunu kıracağız” dedi.

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, mahalle ve ev toplantılarını sıklaştıran Ak Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ile belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez’i, bu kez Gürsel Mahalle sakinleri ağırladı. Yoğun kalabalığın oluştuğu toplantıda vatandaşlara hitap eden Dönmez, 30 Mart’ta Ak Parti’nin başta Hatay Büyükşehir başta olmak üzere İskenderun Belediyesi’ni de mutlaka kazanması gerektiği söyledi.

seyfi dingil5

Bunun hizmetler noktasında çok önemli olduğunun altını çizen Dönmez, Ak kadroların belediyecilik anlayışıyla, İskenderun’un tüm sıkıntılarının çözüme kavuşacağını ifade ederek; “Bu seçim İskenderun’un kader seçimidir. 30 yıl önce kaçırdığımız fırsat bir kez daha ayağımıza geldi. Güzel İskenderun’umuzu birlik ve beraberlik içinde çalışarak iktidara teslim edersek, işte o zaman geleceğe güvenle bakacağız” diye konuştu. Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin’in hizmetlerin gelmesi noktasında büyük bir şans olduğunu da dile getiren Dönmez, 31 Mart’tan sonra güçlü bir İskenderun’u inşa etmeye başlayacaklarını da kaydetti.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise çok uzun yıllar İskenderun’u büyük sorun ve sıkıntılardan kurtaracak plan ve projelerinin hazır olduğunu söyledi. Bunun için sadece yetki verilmesi gerektiğinin altını çizen Dingil; “Yıllardır iktidarla buluşamadığımızdan dolayı hep geride kaldık. 30 Mart’ta inşallah bunu kıracağız. Bu kez Ak Parti ile belediyeyi buluşturup İskenderun’u hizmetlerle donatacağız. 40 yıllık alacaklarımızı vade farkını da üzerine koyarak tahsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here