4 Bronz Madalyayla Döndüler!

0
198

boks takımı7Liseler Arası Boks Turnuvasında Hataylı Dört Boksör Türkiye Üçüncüsü Oldu

2-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında Konya ilinde yapılan “Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası”nda Hatay ilini temsil eden boksörlerden dördü bronz madalya alarak ilimizin gururu oldular. Konuyla ilgili açıklama yapan Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, kilolarında ilk üç dereceye giren Recep Kızıldağ, Furkan Erdener, M.Ali Açıkgöz ve Sami Can Açıkgöz adlı sporcularını tebrik ettiğini söyledi.

Elde edilen başarının Hatay’da yeni bir oluşuma giren boks sporu adına yadırganmayacağının altını çizen Erdener; “Geçtiğimiz haftalarda A ve B gurubu şeklinde iki hafta süren Türkiye Liseler Arası Boks turnuvasında Hatay ilini temsil eden dört boksörümüz kilolarında Türkiye üçüncülüğünü alarak ilimize başarıyla döndüler.

boks takımı8

Hasan Erdener ve Mahmut Ördek Boks Antrenörleri nezaretinde Türkiye genelinde kilolarında ilk üç dereceye giren sporcularımız Recep Kızıldağ, Furkan Erdener, M.Ali Açıkgöz ile Sami Can Açıkgöz ilimizi başarıyla temsil etmişlerdir.

Konya ilinde yapılan turnuva boyunca Hatay ili boksörleri çıkardıkları başarılı maçlarla boks otoriterlerinden olumlu şekilde övgüler almıştır. 2015 ve 2016 yıllarında Türkiye genelinde yapılan boks turnuvalarında alınan başarılara bir yenisi daha eklenmiştir.

Dereceye giren, girmeyen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, Haziran ayı içerisinde Mersin ilinde yapılacak olan üst minikler Türkiye Şampiyonasında sporcularımıza başarılar diliyorum” diyerek görüşlerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here