3 Puana Kenetlendik!

0
55

körfez iskenderunspor13Körfez İskenderunspor, Bayrampaşa’yla Yarın Karşılaşacak

Geçen haftayı bay takım olarak geçiren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, yarın Bayrampaşa’ya konuk oluyor. Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu eşliğinde zorlu deplasmanın hazırlıklarını tamamlayan Körfez İskenderunspor’lu futbolcuların, karşılaşma öncesi moral ve motivasyonun yerinde olduğu görüldü.

Ligde oynadığı iki karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarabilen Körfez İskenderunspor, zorlu Bayrampaşa deplasmanında 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor. Önemli karşılaşma öncesi tüm hazırlarını tamamladıklarını belirten Teknik Direktör Hünkaroğlu; “Geçtiğimiz haftayı bay takım olarak geçirdik. Bu geçen zamanı çok iyi değerlendirerek, futbolcularımıza kondisyon ve taktik üzerine antrenmanlar yaptırdık. Şuanda takım olarak 3 puana kenetlenmiş durumdayız. Takım oyuncularım kendilerine verdiğimiz görevlerini sahada tam olarak yerine getirirlerse, İstanbul deplasmanında galibiyet ile dönmememiz için hiçbir engel yok. Takım olarak zaten çok iyiyiz” diye konuştu.

2. ve 3. Lig Maçları Cumartesi…

Öte yandan Spor Toto 2. Lig 4. hafta maçları ile Spor Toto 3. Lig 3. hafta maçları 20 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Bayrampaşa Çetin Emeç stadında Cumartesi günü (yarın) oynayacak olan Bayrampaşa-Körfez İskenderunspor karşılaşması saat 16.30’da başlayacak. Mücadeleyi Ali Karatutlu, Şaban Nedirli, Ziya Aksoy hakem üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here