3. Ligde Heyecan Başlıyor

0
55

kırıkhan-payasUzun bir aranın ardından futbol heyecanı yeniden başladı. Süper Lig ve PTT 1. Lig’in ardından Spor Toto 3. Ligde de heyecan bu hafta başlayacak. 3. lig maçlarının başlaması ile ilimizde de heyecan doruğa ulaşacak.

İlimizi Spor Toto 3. Liginde temsil eden Payas Belediye 1975 ile Kırıkhanspor uzun soluklu lig maratonunun yarın yapacakları karşılaşmalar ile start verecekler.

3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, yarın evinde Tekirova Belediyespor ile yapması gereken karşılaşmayı cezası nedeniyle tarafsız ve seyircisiz sahada oynayacak. TFF’nin verdiği karar doğrultusunda temsilcimiz, rakibini Tarsus Burhanettin Kocamaz stadında konuk edecek. Yeni sezon ve farklı bir lige galibiyet ile başlamak isteyen 3. ligin yeni takımı Payas Belediyespor 1975, mutlak üç puana kilitlendi. Takım olarak tam olmasa da lige hazır olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ender Tıraş, futbolcuların kendilerine verilen görevi sahada en iyi şekilde yapmaları halinde, sahadan galibiyet ile ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. Tıraş, ligin ilk maçında evlerinde oynayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını da dile getirdi.

Bir diğer ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor, yarın Erzincan deplasmanında Erzincan Refahiyespor ile karşılaşacak. Takım olarak bu maça hazır olduklarını söyleyen Teknik Direktör Bülent Demirkanlı eve puanlar ile döneceklerine inandıklarını belirtti. Ligin ilk maçlarının her zaman için zorlu olduğunu dile getiren Teknik Direktör Demirkanlı; “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımımız lige hazır hale geldi. Yarın Erzincan Refahiyespor ile yapacağımız karşılaşma liginde ilk maçı oluyor. O nedenle bizim için büyük bir önem arz ediyor. Lige galibiyet ile başlamak istiyoruz. İnanıyorum ki galibiyet ile başlarsak ki başlayacağımıza inanıyorum, hep öyle devam edecektir” diye konuştu.

Temsilcilerimiz Payas Belediyespor 1975 ile Kırıkhanspor’un bu haftaki programları ise şöyle olacak:

Payas Belediyespor 1975-Tekirova Belediyespor

1 Eylül 2013 Pazar Saat: 16.00

Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı (Seyircisiz)

Ömer Murat Ülger, Hüseyin Otyakmaz, Eser Eti

Erzincan Refahiyespor-Kırıkhanspor

1 Eylül 2013 Pazar Saat: 16.00

Erzincan 13 Şubat

Cihat Çelikdağ, Yavuz Bahadır Ordu, Gencehan Şahnar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here