3. Lig Yolunda Önünde Tek Maçlık Engel Kaldı

0
60

erzin bldspor4Erzin Bld.spor Grup Şampiyonluğunda İpi Göğüsledi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Gurupta mücadele eden temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, ligin son haftasında kendi sahasında ağırladığı Gaziantep Şahinibeyspor’u 3-0 mağlup ederek grubunda şampiyon oldu. Erzin Bld.spor Teknik Direktör Can Güven, hedeflerinin 5 Mayıs’ta tek maç eleme usulü ile oynayacakları karşılaşmayı kazanıp 3. lige çıkmak olduğunu belirtti.

Hafta başında evinde konuk ettiği Gaziantep Şahinibeyspor karşılaşmasını Erzin Kaymakamı İskender Yönden, daire müdürler ve kalabalık taraftar grubu büyük bir coşkuyla izledi.

Karşılaşmanın hemen başında oyunun kontrolünü eline alan Erzin Belediyespor, karşılaşmanın 35. dakikasında Jeremiah’nın golü ile öne geçti: 1-0. Karşılaşmanın 40 dakikasında da bu kez sahneye çıkan Şifo Mehmet ikinci golü atarak, takımını rahatlattı: 2-0. İlk yarı Erzin Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

erzin bldspor5

Karşılaşmanın ikinci yarısında da taraftar desteğini arkasına alarak rakip kaleye yüklenen Erzin Belediyespor, 78. dakikada tamamen rahatladı. İlk gole imza atan Jeremiah, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı ve farkı 3’e çıkardı: 3-0. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Erzin Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrıldı ve BAL 3. Grupta şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitiminde saha içinde taraftarla kucaklaşan Erzin Bld.spor’lu oyuncular, halay çekerek grup şampiyonluğunu büyük coşku içerisinde kutladılar, daha sonra da kentte şampiyonluk turu attılar.

Elde edilen şampiyonluğun mimarlarından Teknik Direktör Can Güven; “İşimiz henüz bitmedi. Bu takımın başına gelirken, önümüze 3. Lig hedefi koyduk. Onu başarmak için önümüzde sadece bir engel kaldı. 5 Mayıs tarihinde oynayacağımız tek maçı da kazanıp, Erzin halkına 3. Lig heyecanı yaşatmaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here