3 Gollü Galibiyete Baklavalı Kutlama!

0
16

Deplasmanda Pazarspor’u 3-1 mağlup ederek kentine 3 puanla dönen İskenderunspor’da yönetim, elde ettikleri galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulundu ve teşekkür etti. Teknik Direktör Bülent Yenihayat da baklava ikramında bulunan yöneticilere teşekkür etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderunspor, Karadeniz çıkartmasında Pazarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup ederek kentine 3 puan ile döndü. Turuncu-Mavili ekibin başarılı kalecisi Muhammet Can Tuncer de penaltı kurtararak galibiyette büyük rol oynadı.

Pazar ilçe stadında oynanan ve Murat Türkoğlu, Bülent Korkmaz ile Ömer Lütfü Aydın’ın yönettiği karşılaşmada İskenderunspor’un gollerini 3. dakikada Yasin Abdioğlu, 82. dakikada Ahmet Devret ve 88. dakikada Hamza Küçükköylü atarken, ev sahibi Pazarspor’un tek golünü 24. dakikada İsmail Düzgün kaydetti.

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, ikinci hafta sonunda elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 6’ya çıkarttı.

Turuncu-Mavili Yöneticilerden Baklavalı Teşekkür

Öte yandan İskenderunspor, bu hafta oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını İskenderun Mehmet Kurt tesislerinde Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde ara vermeden sürdürüyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here