2014 Yılında Yapılacak Seçimlerde Hatay’ı Alacağız

0
67

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Hatay’a Geldi

Hatay’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin, burada bazı ziyaretler gerçekleştirdi ve partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, CHP Hatay il başkanı Servet Mullaoğlu, merkez ilçe başkanı Mevlüt Yeşildağ ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısı düzenleyerek Hatay Gazeteciler Cemiyetinde gazetecilerle bir araya gelen Tekin, Hataylıların artık her şeyin farkında olduğunu, hükümet için denizin bittiğini oy alamayacaklarını ve 2014 yılında yapılacak seçimlerde Hatay’ı alacaklarını söyledi.

Hatay’da ciddi sorunların yaşandığını ifade eden Tekin, ziyaret ettiği yerlerde de bunlarla karşı karşıya geldiğini, Hatay’da uluslararası taşımacılığın bitme noktasına geldiğini ve Suriye sınırında Türkiye’ye nöbet yerlerinde askerlerin nöbet tutmadığını iddia etti.

Büyükşehirler ile ilgili de görüşlerini ifade eden genel başkan yardımcısı Tekin, Türkiye’de sadece bazı illerin değil bütün şehirlerin büyükşehir olması gerektiğini, Türkiye’de dörtte üçünün fay hattı üzerinde olan şehirlerin Japonya usulü ile depreme dayanıklı hale getirilmesi gerektiğini söyleyerek, hükümet yetkililerin Türkiye’de yapı stokunu bile bilmediğini iddia etti. Türkiye’de 40 milyon insanın borçlu durumda olduğunun altını çizen Tekin, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Türkiye’yi daha ferah daha yüksek noktalara taşımak için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ortadoğu’nun fenomeni haline geldiğini söyleyen Tekin, Kılıçdaroğlu’nun bir barış elçisi konumunda olduğunu dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here