2014 Küresel Ticaret Kalkınma Haftası Dubai’de Düzenlenecek

0
75

itso açıklama4İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Servet Ugutmen, Dijital Kodlama ve Takip Birliği’nden alınan broşüre istinaden, 2014 Küresel Ticaret Kalkınma Haftası’nın (Global Trade Development Week) Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanlığı himayelerinde, çok sayıda sponsor firma, medya ve kurum ortakları desteği ile 27-29 Ekim 2014 tarihlerinde Dubai’de düzenleneceğini duyurdu. Ugutmen konuyla ilgili olarak üyelerine yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Söz konusu broşürün incelenmesinden, kamu ve iş dünyası liderleri özel sektör girişimcileri ve akademisyenleri buluşturacak etkinlik vesilesiyle özel ekonomik bölgeler, ihracatın finansmanı, endüstriyel kalkınma ve gümrük işlemlerinin ve ticaretin kolaylaştırılması alanlarında bilgi ve tecrübe paylaşımı ile yeni işbirlikleri fırsatlarının değerlendirileceği anlaşılmaktadır. Etkinlik kapsamında ayrıca belli bir tutar karşılığında özel sektör temsilcilerine 27-28 Ekim 2014 tarihleri arasında sergi fırsatlarının da sunulduğu ifade edilmektedir.

Ayrıca, özel sektör temsilcilerinin 2.500,-$ karşılığında (konaklama dahil ekonomik paket) etkinliğe katılım sağlayabileceği ve tüm katılımcıların konaklama ve uçak masraflarının kendi birimlerince karşılanacağı belirtilmektedir. Söz konusu etkinliğin broşürü ve katılım formu TOBB web sayfası www.tobb.org.tr “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altında yer almaktadır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here