20 Bininci Sayımızla Sizlerleyiz!

0
180

gazete kutlama1İskenderun’da kurulan ilk yerel gazete olma özelliğini taşıyan gazetemiz İskenderun, dün 67. kuruluş yıldönümünü kutladı. 67 yıldır tarafsız, doğru, dürüst, ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren gazetemiz, bugün de 20.000’ci sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Kurulduğu günden bugüne, toplam 20 bin nüshasında, sadece halkı doğru bilgilendirmeyi kendine hedef seçmiş olan gazetemiz, tam 67 yıl ayakta kalabilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Ramazan ayında bulunmamız dolayısıyla, kuruluş iddaa yıldönümümüz için bu yıl kokteyl düzenlenmezken, gazetemize gelen tebrik telefonlarının ardı arkası kesilmedi. Gerek siyasilerden, gerek meslektaşlarımızdan, gerek okurlarımızdan gelen onlarca telefon bir kez daha doğru yolda olduğumuzu kanıtlar nitelikteydi.

gazete kutlama2

Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle, Gazetemiz idarehanesine de dün bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Gazetemizin ilk ziyaretçileri meslektaşlarımız oldu. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminden Başkan Şehmus Aslan önderliğinde Ufuk Aktuğ, Sabahattin Uygun ve Turan Yenievli, gazetemizin 67. kuruluş yıldönümünü kutlamak münasebeti ile dün Gazetemiz İdarehanesini ziyaret ettiler. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ile görüşen cemiyet üyeleri, yaptıkları sohbette ise yerel basının sorunlarını ve sıkıntılarını dile getirdiler.

Gün boyu birçok okurumuz ve dostlarımız da gazetemiz idarehanesine gelerek bu mutlu günümüzü bizimle paylaşırken, bazı arkadaşlarımız da çiçek ve mesaj göndererek mutluluğumuza ortak oldular.

İskenderun Gazetesi olarak, ziyaretimize gelerek, mesaj ve çiçek yollayarak, telefon ederek 67. kuruluş yıldönümümüzü kutlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here