2. ve 3. Ligdeki Temsilcilerimizin Hafta Sonu Programı

0
73

spor haberleri9Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz bu hafta sonu yine zorlu müsabakalara çıkacak. 2.ligdeki temsilcimiz Hatayspor, Konya Anadolu Selçukspor deplasmanında, 3 lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor Tekirdağspor’u, Kırıkhanspor ise Yeşil Bursa A.Ş.’yi konuk edecek. Payasspor, Adliyespor deplasmanında, Körfez İskenderunspor da Kastamonuspor 1966 deplasmanında puan arayacak. Payas temsilcisi Cumartesi diğer takımlarımız da Pazar günü sahada olacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Pazar günü Kastamonuspor deplasmanda puan mücadelesi yapacak. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Van BŞB’yi konuk eden Turuncu-Mavili ekip 2-2’lik beraberlikle 1 puan almıştı. Körfez ekibi Pazar günü saat 13.30’da karşılaşacağı Kastamonu maçından galibiyet alarak moral depolamak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor hafta sonunda kendi sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u konuk edecek. Hafta başından beri kendi tesislerinde Konya Anadolu Selçukspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Teknik Direktör Gürses Kılıç idaresinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bordo-Beyazlı futbolcular, rakibini yenerek puansız göndermek hedefinde. Hatayspor ligde oynadığı 14 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile 12 puanda ve 14. sırada yer alıyor. Rakip Konya Anadolu Selçukspor ise 14 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 17 puanda ve 11. sırada yer alıyor.

3. lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor Tekirdağspor’u, Kırıkhanspor ise Yeşil Bursa A.Ş.’yi sahalrında konuk edecek. Payasspor ise Adliyespor deplasmanında oynayacak. Haftanın programı şöyle olacak:

Kastamonuspor 1966-Körfez İskenderunspor

6 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.30

Gazi Stadı

Özgür Sepin, Serkan Güçler, Fırat Zengin

Adliyespor-Payasspor

5 Aralık 2015 Cumartesi Saat:13.30

Ankara Ostim Stadı

Alpaslan Şen, Yakup Bulut, Ali Tuna

Kırıkhanspor-Yeşil Bursa A.Ş.

6 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Hüseyin Çiftsüren, Hakan Karayel, Selman Timur

Erzin Belediyespor-Tekirdağspor

6 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Lütfullah Aslan, Engin Gökçe, Recep Ekin

Hatayspor-Konya Anadolu Selçukspor

6 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Hatayspor-Konya Anadolu Selçukspor

Emre Malok, Gökçen Seven, Ali Uğurtan Demirtaş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here