18 Mart Şehitleri Anma Günü Programı Belli Oldu

0
52

18 Mart “Şehitler Günü” Anma Programı belli oldu. İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada, hazırlanan programa göre, önce İskenderun Şehitliğinde, çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek ve şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilecek. Daha sonra “Çanakkale” konulu Resim Sergisi ve Ödül Töreni gerçekleştirilecek ve aynı günün devamında Merkez Kaptan Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulacak.

Çelenk Sunma Töreni, 18 Mart 2021 Perşembe günü (yarın) saat 09.30’da İskenderun Asri Mezarlığı Şehitliğinde yapılacak. Program akışına göre, Şehitlikteki Anıta; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği tarafından çelenk sunumu yapılacak.

Resmi törenin ardından “Çanakkale” konulu Resim Sergisi ve Ödül Töreni ise İskenderun İlkokulunda saat 10.00’da başlayacak. Merkez Kaptan Paşa Camii’nde okutulacak Mevlid-i Şerif ise öğle namazı öncesinde saat 12.15’te başlayacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here