13. Uluslararası Denizcilik Fuarı DTO’nun İşbirliğiyle Düzenlenecek

0
84

dto-denizcilik fuarı1Exposhipping Europort İstanbul 13. Uluslararası Denizcilik Fuarı, 11-14 Mart 2015 tarihlerinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) özel işbirliği ile Ahoy Rotterdam ve UBM tarafından düzenlenecek.

Fuarcılık sektöründe lider konumda olan UBM, global denizcilik alanında organize ettiği fuarlarla denizcilik sektörünün tüm birimlerini (Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD), KOSGEB, Romanya Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (ANCONAV), Hollanda Denizcilik Teknolojileri Birliği (NMT), Fransız Deniz Endüstri Grubu (GICAN) ve Norveç Denizcilik İhracatçıları (NME)) Exposhipping Europort İstanbul Fuarı çatısı altında bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Europort İstanbul 2015; Salon 9, 10 ve Fuayede gerçekleştirilecek. Fuarda 30 ülkeden 550 markayı temsil eden 200 katılımcının ağırlanması bekleniyor. Europort İstanbul Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek zengin konferans içeriği ile de sektör için önemli konular ele alınacak.

Europort İstanbul 12 Mart 2015 Perşembe günü Uluslararası Gemi Geri Dönüşüm Derneği (ISRA) tarafından düzenlenen ISRA Gemi Geri Dönüşüm Semineri ve Tanışma Programı’na ev sahipliği yapacak. Bu seminer kapsamında, gemi sahipleri ve filo yöneticileri gemi geri dönüşüm firmalarıyla bir araya gelip görüşmeye davet ediliyor.

Kayıt İşlemleri İçin…

ISRA Gemi Geri Dönüşüm Semineri ve Tanışma Programı’na katılım, gemi sahipleri, filo yöneticileri ve ISRA üyeleri için ücretsiz olup, önceden kayıt yaptırılması gerekiyor. Ziyaretçiler, kayıt için şirket ve temsilci adlarını arjen.uytendaal@isranetwork.com adresine teyit edebilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here