13 Sporcu Siyah Kuşak Kazandı!

0
161

Belen Belediyesi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Öğrencilerinden Güzel Bir Başarı Daha

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından 22 Aralık 2012 tarihinde Adana İlinde yapılan “Siyah Kuşak Dan Sınavına” 13 sporcu ile katılan Belen Belediyesi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, 13 sporcunun da sınavı geçmesiyle büyük bir başarıya daha imza attı.

Belen Belediyespor’un İlk Siyah Kuşak Sahibi

Belen Belediyesinin tekvando dalında faaliyet göstermesinin ardından kulüp bünyesinde tekvando sporuna başlayan Ceren Kurtul adlı sporcu da yapılan siyah kuşak sınavında başarılı olurken, Belen Belediyesinde ilk siyah kuşak sahibi unvanını kazandı. 2010 yılında bünyesinde Tekvando çalışmasını başlatan Belen Belediyesi, bugüne kadar 500 sporcuya Tekvando sporu yapma imkânı sağlamış, Ceren Kurtul’da bunlardan biri olmuştu.

Sevincini Antrenörü Mehmet Korhan, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar ile paylaşan sporcunun siyah kuşağını da Başkan Yılmazlar beline bağladı. Belen’de Tekvando sporunun artık futbolun önüne geçtiğini kaydeden Başkan Yılmazlar; “Tekvando sporu Belen’de herkes tarafından çok beğenilmiştir. Bu sebepten dolayı da Ceren Kurtul adlı sporcumuz ilk Siyah Kuşak sahibi olmuş sporcumuzdur. Ama inanıyorum ki Belen Belediyespor bünyesi altında bundan sonrada sayısız sporcular yetişecektir” şeklinde görüş bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here