0
70

iskenderunspor1Mavi-Turunculu Kulüp Yönetimi, Üysen’i Onursal Başkanlığa Getirdi…

İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanlığından ayrılan işadamı Nuri Üysen’in istifası kabul edildi fakat kulüple bağlarının kopmasından yana olmayan Mavi-Turunculu kulüp yönetimi, Üysen’i onursal başkanlığa getirdi.

İşadamı Nuri Üysen’in bürosunda toplanan İskenderunspor 1967 yönetimi, burada yaptığı toplantının ardından kulüp başkanlığından bir süre önce istifa eden Nuri Üysen’in istifası kabul ederken, Üysen’i onursal başkanlığa getirdi. Kulüp yönetimi de kulübün başında şartlı olarak devam kararı aldı.

Toplantıda kendisini onursal başkanlığa getirilmesinden dolayı yönetime teşekkür eden Üysen; “İskenderunspor’un yaşaması için burada önemli kararlar alınmıştır. Kulübün yükünü bir kişiye taşıtmak yerine paylaştırma kararı aldık. İskenderun’da 20 tane iş adamını ayda 5 bin Türk lirası vererek kulübü yaşatmaya davet ediyoruz.

Bu maddi yardımın öncülüğünü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz yapıyor. İTSO adına ayda 5 bin lira vermeyi taahhüt etmiştir. Ben de Nuri Üysen olarak her ay 5 bin lira vereceğimin sözünü veriyorum. Aynı sözü Sedat Uysal da vermektedir. Kulübümüze maddi katkı sağlayacak diğer 17 işadamını belirlemek içinde oluşturduğumuz komite kaymakamımız ve belediye başkanımızı ziyaret edeceğiz ve bu konuda yardım talep edeceğiz” dedi.

Yönetim kurulu üyelerinin taşın altına elini koymayı bu şartla kabul ettiğine de işaret eden Üysen; “Kalan 17 kişi belirlenir ve bu destek sağlanırsa yönetim kurulu görevine devam edecektir. Fakat yine duyarsızlık ve ilgisizlik olur da 17 iş adamı bir araya gelip destek verilmez ise yönetim topluca istifa ederek ilgili mercilere anahtarı teslim ederler. Bende kulübün onursal başkanı olarak her zaman yanlarında olacağım. Bu arada daha önce istifalarını sunan Sait Deniz ve Müfit Tennioğlu’nun istifaları da yönetim kurulu kararı ile reddedilmiştir. İskenderunspor için herkesin elini taşın altına koyma zamanı gelmiştir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here