Belen’de Coşkulu Bayramlaşma Töreni

0
132

Kurban Bayramı münasebeti ile Belen Belediyesi tarafından Şehitler Abidesi Sosyal tesisinde bayramlaşma programı tertip edildi. Bayramlaşma töreni, Belen Kaymakam Abdulaziz Aydın, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ile Hacı Bayram Türkoğlu, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, siyasi partilerin ilçe başkanları ve üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, gazilerimiz ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma töreninde kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Biliyoruz ki dini bayramlar kırgınlıkların sona erdirildiği ve affedilmesine vesile olan günlerdir. Birbirimizle ilgili bu tür hatalarımız oldu ise bugün affedilmesine vesile olur inşallah. Aramızda her türlü siyasi görüşten halkımız var, bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram kutluyoruz, bu bizim milletimize has bir uygulamadır. Yüce Mevla’ma bize böyle günleri yaşattığı için şükrediyoruz” dedi.

Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın ise Kurban Bayramını kutlayarak: “Bu bayramlar en nihayetinde birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, muhabbet duygularının geliştiği müstesna günler, aynı zamanda bir senelik kendi muhasebemizi, kendi iç hesabımızı yapmamız gereken de günler. Burada görev yapmış olduğum yıllar içerisinde bir kardeşiniz olarak tespitim, bu bayramları birlik ve  beraberliğin güzel  örneğini vererek geçiriyoruz. En nihayetinde başka yerlerde doğrusu bu kalabalıklar toplanmadan bayramlaşma töreni icra ettiğimiz yerlerde oldu.

Belenli hemşerilerimiz dini ve milli bayramlarına  sahip çıkıyor bir araya geliyor. Başka işlerini bir kenara bırakarak, birlik ve beraberliğimizi gösterme babında mekanları dolduruyor. Şahsım ve Kaymakamlığım adına hasseten gösterdiğiniz bu özen dolayısı ile teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. İnşallah bundan sonra ki bayramlarımızı da birlik ve beraberlik içerisinde, muhabbetle, sevgi ile birbirimize saygı temelli olarak geçiririz. Hepinizin Bayramını tekrar kutluyorum. Aileniz ile sağlıkla, sıhhatle ve huzurla bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Konuşmaların tamamlanmasını müteakip, protokolün misafirleri uğurlaması ile bayramlaşma töreni sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here