10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Antakya Ottoman Otel’de Kutlandı

0
208

basın bayramı1Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)’nin geleneksel hale getirdiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması bu yıl Ottoman Otelde gerçekleştirildi. Hatay’da görev yapan gazeteciler her yıl geleneksel olarak Hatay Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde bir araya geldi.

Antakya Ottoman Otel’de bu yıl 5. si düzenlenen geceye Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Kadir Sertel, CHP Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mehmet Ali Edipoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, MHP İl Başkanı Adnan Aktaş, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve Hatay’da faaliyet gösteren gazeteciler katıldı.

Gecede Türkiye geneli yaptığı haberlerle dereceye giren İzzet Nazlı, Hasan Uylaş ve Hasan Yetmez’e Hatay Gazeteciler Cemiyeti tarafından plaket verildi.

basın bayramı2

Gecenin açılış konuşmasını yapan Hatay Gazeteciler Başkanı Ahmet Yetişen; “Yılın her günü özveri ve fedakârlıkla çalışan meslektaşlarımızın bir günde olsa kendilerine zaman ayırarak eğlenmenin hakları olduğunu düşünüyorum. Amacımız ilimizin dinamikleriyle bir araya gelerek hep beraber stres atmaktır. O yüzden bu gecede uzun uzun konuşma yapmak, sıkıntılardan, özgürlüklerden bahsetmek, istemiyorum. Bu tür konuşmaların yerinin burası olmadığını biliyorum” dedi.

Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı doç. Dr. Lütfü Savaş’ın konuşmasının ardından sanatçı Levent Şahin’in sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde basın mensupları gönüllerince eğlendi.

Cumhuriyet Halk Partisinde Milletvekilliğine Aday Adayı olan Ahmet Yetişen’in gecede meslektaşlarına olan saygısından ötürü bu konuda en ufak bir cümle sarf etmemiş olması, hatta imada dahi bulunmaması ise çok büyük takdir topladı.

Bulundukları konumları kendi menfaatleri uğruna pazarlayanlara güzel bir örnek teşkil edecek bu davranışıyla Ahmet Yetişen mesleğine ve meslektaşlarına olan saygısını bir kere daha gösterirken olgun kişiliğini de geceye katılan herkese ispatlamış oldu. Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here