10 Kupa Hedefliyorlar!

0
104

Atalar Koleji Hazırlık Maçlarını Sürdürüyor…

Sezon öncesi son hazırlıklarını yapan Atalar Koleji Küçük, Yıldız, Genç ve Okul Bayan Basketbol takımları hafta sonu Malatya Konak Belediyesi ile hazırlık karşılaşması yapacak.

Atalar Koleji basketbol takımları, önümüzdeki günlerde başlayacak olan “Kulüpler arası Genç Bayan Basketbol” müsabakaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bir değerlendirme yapan ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Takım Koçu Hamit Duman; “10 gün içerisinde yoğun bir maratona giriyoruz. Öncelikle Genç Bayan Kulüp müsabakaları, ardından Cumhuriyet Kupası, okullar arası Genç Bayanlar Basketbol müsabakaları, Yıldız Bayanlar lig müsabakaları, Egemenlik Kupası müsabakaları ve sonuçlar istediğimiz gibi gelişir ise Türkiye Şampiyonası grup ve yarı final müsabakaları ile küçük kızlarda yapılacak zorlu karşılaşmalar bizleri bekliyor.

Ayrıca yurtdışı özel turnuvalar ile birlikte 50’ye yakın karşılaşmalarla toplamda 10 kupa hedefliyoruz. Okul ve kulüp kurucularımızın da spora verdikleri destekten dolayı daha rahat hareket edebiliyoruz. Sıkıntılarımıza ortak çözüm getiren Kurucularımız Hasan Bahtiyar ve Üysen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen’e teşekkürlerimi sunarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here