‌Altınözü ve Hassa’da Faili Meçhul Hırsızlık Olayları Aydınlatıldı

0
34

‌Altınözü ve Hassa Jandarma Dedektifleri tarafından, çeşitli tarihlerde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalar sonuç verdi. Hırsızlık olaylarına karışan 5 kişi tutuklanırken, 2 kişiye de adli kontrol kararı verildi.

Gerçekleşen çalışmalar sonucunda, Altınözü ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının A.Y., H.Y., M.Ç. ve D.H. isimli şahıslar tarafından yapıldığı, şahısların kiraladıkları araç ile hırsızlık yaparak Reyhanlı ilçesindeki Suriye uyruklu A.A. isimli şahsa sattıkları öğrenildi.

Hassa ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının da O.C. ve M.D. isimli şahıslar tarafından yine araç ile birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilirken, şüpheli isimler yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili şüpheli şahısların evinde yapılan arama sonucunda ise çalınan 2 adet plazma TV, 2 adet tabanca, 4 adet tüfek, 1 adet tarihi eser tabanca ile çok miktarda değişik marka ve modelde malzeme ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

İşlemlerin tamamlanmasını müteakip adli makama sevk edilen şüphelilerden A.A. ve M.D. hakkında adli kontrol kararı verilirken, A.Y., H.Y., M.Ç., D.H. ve O.C. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here