Zülüflühan Veteranlar Şampiyon Oldu

0
307

spor-turnuva34Hatay’ın anavatana katılmasının 76. yıldönümü münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının şampiyonu Zülüflühan Veteranlar oldu. Turnuvanın final maçında Zülüflühan Veteranlar ve Oğuz Ata Derneği karşı karşıya geldi. Esentepe Futbol sahasında oynanan maçtan önce merhum Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay oyunculara başarılar dileyerek her iki takımada çiçek takdim etti.

İlk yarı 0-0 biten maçta heyecanlı dakikalar yaşandı. İkinci yarıda daha iyi oynayan Zülüflühan Veteranlar arka arkaya attığı 3 golle rakibini mağlup etmeyi başardı. Yoğun ilgi gören maçın sonunda şampiyon olan Zülüflühan Veteranlar takımına kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Meziyet Aksay takdim etti. İkinci olan Oğuzata Derneği Takımına kupası Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Çalışkan ve Defne Meclis Üyesi Yılmaz Özbay tarafından verildi.

spor-turnuva35

Turnuvada üçüncü olan Güneyler Öğretmenler Derneğine kupasını Selim Matkap ve ASKF Başkanı Mehmet Öztürk verirken, dördüncü olan Aydınlıkevler takımına kupası Akademi Hastanesi Op. Dr. Mehmet Kılıçlar ve Doç. Dr. Nazan Savaş tarafından takdim edildi.

Turnuvanın 3.lük ve 4.lük maçı Cumartesi günü Aydınlıkevler ve Güneyler Öğretmenler Derneği arasında Altınçay Futbol Sahası’nda oynandı. Seyirciler tarafından yoğun ilgi gören maçta gülen taraf Güneyler Öğretmenler Derneği oldu. Güneyler Öğretmenler Derneği futbolcuları, turnuvada 3’cü olmanın sevincini doyasıya yaşadı.

spor-turnuva36

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here