Zorlu Takımlarla Karşılaşıyoruz!

0
114

Spor Toto 1. ve 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programı ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. İlimizin Birinci Ligdeki temsilcisi Hatayspor, bu hafta sonu sahasında lider Denizlispor’u ağırlayacak. Bu önemli maç Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Nevşehir Belediyespor deplasmanında puan arayacakken, Payasspor ise sahasında Serik Belediyespor’u konuk edecek.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını hafta oyunca sürdürdü. Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kritik maç öncesi yaptığı açıklamada; “Önümüzde son derece önemli olan Denizlispor maçı var. Ligde artık her maç önemli! İkinci yarda her rakip daha dirençli, her maç daha zor olacak. Denizlispor maçı da bunlardan biri! Büyük bir çıkış içerisinde olan rakibimiz iyi de futbol oynuyor. Bizlerde bu noktada gerekli çalışmaları yaparak maç hazırlanıyoruz. Her zamanki gibi kendi sahamızda ortaya büyük bir mücadele koymak istiyoruz. Taraftarımıza da güzel bir sonuç armağan etmek istiyoruz” dedi.

Kupada Galatasaray ile eşleşmeleri hakkında da konuşan Palut; “Camiada büyük bir heyecan oluştu, ancak şu an lige odaklanmanız gerekiyor. Bizim için son derece önemli olan Denizlispor maçında, bu eşleşmenin yankılarının yüzde bir bile konsantrasyon kaybına yol açmasına tahammül edemeyiz. Onun için şu an Galatasaray bizim gündemimiz değil. Tüm konsantrasyonumuzla Denizlispor maçına hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

İlimizin 3. Lig temsilcilerinden Payasspor da haftayı sahasında grubun güçlü ekiplerinden Serik Belediyespor’u ağırlayarak geçirecek. Hafta boyunca bu zorlu maça hazırlandıklarını kaydeden Teknik Direktör Mehmet Seçkin; “Zirve hesabı yapan bir takımı ağırlayacağız. Her maç gibi bu maçında zor geçeceğini biliyoruz, ancak sahamızda oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada Payasspor transferin son gününde Hasan Aktürk ile anlaşma imzaladı. Kulübün sosyal edya hesabından yapılan duyuruda; “Altyapımızdan yetişen Gaziantepspor’lu Hasan Aktürk ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun. Yuvana hoş geldin Hasan Aktürk!” açıklamasında bulunuldu.

Öte yandan Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden bir diğeri Erzin Belediyespor, Nevşehir Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Turuncu-Beyazlılar, grupta zirvenin takipçisi olan rakibinden puan alarak kente dönmenin hesabını yapıyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Denizlispor
3 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.30
Antakya Atatürk Stadı
Zorbay Küçük, Utku Tunavelioğlu, Deniz Caner Özaral

Nevşehir Belediyespor-Erzin Belediyespor
3 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.30
Nevşehir Gazi Stadı
Doğu Yılmaz, Hakan Eygü, Erhan Gündoğdu

Payasspor-Serik Belediyespor
3 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.00
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Fevzi Erdem Akbaş, Ozan Bekar, Erol Ernek
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here