Ziraat Türkiye Kupasında Grup Maçları Bugün Başlıyor

0
87

Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları, bugün A Grubu’nda oynanacak 1. hafta maçları ile başlıyor. B Grubu maçları ise 20 Aralık Perşembe günü oynanacak.

Bu sezon “Ziraat Türkiye Kupası Türkiye’yi Kucaklıyor” temasıyla düzenlenen 51. Ziraat Türkiye Kupası’nda A Grubu müsabakaları, Bursaspor- 1461 Trabzon karşılaşması ile bugün başlayacak. Bursa Atatürk Stadı’nda saat 19.30’da oynanacak maç, A Haber’den canlı olarak yayınlanacak. Günün diğer karşılaşmasında Fenerbahçe, Sivasspor’u ağırlayacak. FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak mücadele 20.30’da başlayacak ve ATV’den naklen izlenebilecek.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 1. hafta ilk maçında Mersin İdmanyurdu, Medical Park Antalyaspor’u konuk edecek. Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak ve 18.00’de başlayacak karşılaşma A Haber’den canlı yayınlanacak. Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak günün diğer maçı ise Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak. Bu mücadele A Haber’den takip edilebilecek.

Grup müsabakaları sonucu gruplarında ilk iki sırayı alacak toplam 4 takım, Yarı Final müsabakaları oynamaya hak kazanacak. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ve Final karşılaşmalarının tarihleri daha sonra açıklanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here